ОТКРИЙ НОВИЯ D5000
КЪДЕ ДА КУПЯ
ИЗТЕГЛИ БРОШУРА
РЕГИСТРИРАЙ ПРОДУКТ ЗА CASH-BACK ПРОМОЦИЯТА

18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S VR DX Zoom-Nikkor

Това е универсален обектив с 11,1х увеличение, идеален както за любители-ентусиасти, така и за професионалисти. Фокусните разстояния от 27 до 300 мм (приравнени в 35мм екв) намират приложение в безброй ситуации, като например снимане на пейзажи, архитектура, портрети, сватби, диви животни, почивки, експедиции и пътувания. Обективът е идеален и за новинари и фотожурналисти. Увеличителният диапазон позволява на потребителя да не носи множество обективи и това превръща този обектив в перфектния универсален уред. Освен това той е снабден и с VR II, второ поколение на технологията VR на Nikon, която компенсира до 4 стопа, идеална за снимане при слаба осветеност и/или без статив.

55-200mm f/4-5.6 AF-S VR DX Zoom-Nikkor

Висококачествен, компактен DX обектив с 3,6х увеличение, който включва новаторската система за намаляване на вибрациите (VR) на Nikon и ултратих автофокусен мотор (SMW). Проектиран специално за цифровите огледално-рефлексни фотоапарати на Nikon с формат DX, този обектив осигурява зрителен ъгъл, еквивалентен на обектив с увеличителен диапазон от 82,5-300 мм за 35 мм формат.

60mm f/2.8G ED AF-S Micro NIKKOR

Макро обектив с 1:1 репродукция, подходящ за фотоапарати с DX и FX сензор. Ултратихият автофокус, осигурен от SWM мотора, системата с вътрешно фокусиране и неподвижната челна леща го правят идеален за макро снимки от много близко разстояние. Висококачествените оптични елементи гарантират страхотни резултати и правят обектива подходящ не само за макро, но и за обща употреба.

AF-S DX NIKKOR 10-24mm f/3.5-4.5G ED

Свръхширокоъгълен вариообектив с 2,4х увеличение и зрително поле от 109° до 61°, еквивалентно на 15-36 мм при 35 мм формат. Създадена специално за цифрови огледално-рефлексни фотоапарати, висококачествената оптична конструкция включва три асферични и два елемента от ED стъкло, за изображения с изключителна резолюция, контраст и минимални изкривявания. Идеален за фотографиране на пейзажи, изображения с разширена перспектива и за снимане в тесни пространства, той включва уникалния ултратих мотор на Nikon за плавен и бърз автофокус с всички фотоапарати на Nikon с формат DX.

AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G

50-милиметров стандартен обектив с голяма диафрагма, висококачествена оптика и уникалния безшумен вълнов двигател (SWM) на Nikon за изключително тиха работа. Притежава голяма максимална диафрагма f/1.4, която осигурява ясно изображение във визьора и е идеална при снимане на слабо осветление или когато е необходима малка дълбочина на полето.
Политика за поверителност Общи условия за използване Условия на промоцията (с) Профайлд ООД